Sainz start als eerste bij de Grand Prix van Italië: bekijk de startopstelling

De Grand Prix van Italië is een van de meest prestigieuze races in de Formule 1-kalender. Dit jaar staat er veel op het spel, met Carlos Sainz Jr. als de eerste coureur die de startopstelling bekijkt.

Sainz is een Spaanse coureur die voor Ferrari rijdt. Hij heeft al een aantal grote successen geboekt in de Formule 1, waaronder een tweede plaats bij de Grand Prix van Monaco in 2019. Hij is een van de meest ervaren coureurs in de sport en heeft al veel ervaring opgedaan met het rijden op de baan van Monza.

De startopstelling voor de Grand Prix van Italië is zeer competitief. Er zijn veel topcoureurs die meedoen, waaronder Max Verstappen, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel en Charles Leclerc. Sainz zal moeten vechten om een goede startpositie te veroveren.

Het is altijd interessant om te zien hoe de startopstelling eruit zal zien voor een belangrijke race zoals de Grand Prix van Italië. Het is belangrijk om te weten welke coureurs er meedoen en wat hun kansen zijn om te winnen. De komende dagen zullen we meer te weten komen over de startopstelling en wie er met de overwinning aan de haal gaat.