Georginio Wijnaldum verlaat PSG voor Saoedische club Al Ettifaq

Georginio Wijnaldum verlaat PSG voor Saoedische club Al Ettifaq

Georginio Wijnaldum heeft de Franse club PSG verlaten om bij de Saoedische club Al Ettifaq te gaan spelen. De Nederlandse middenvelder heeft een contract getekend voor twee jaar bij de Saoedische club.

Wijnaldum heeft de afgelopen twee jaar bij PSG gespeeld en was een belangrijke speler voor de club. Hij heeft meegewerkt aan twee Franse titels en twee Franse bekers. Ook heeft hij meegedaan aan de Champions League, waar hij een belangrijke rol speelde in de kwartfinale tegen Bayern München.

De overgang naar Al Ettifaq is een grote stap voor Wijnaldum. De Saoedische club is een van de beste clubs in het land en heeft een grote fanbasis. Wijnaldum zal de kans krijgen om zichzelf te bewijzen in een nieuwe competitie en om zijn carrière verder te ontwikkelen.

Het is nog niet bekend hoeveel geld PSG heeft ontvangen voor de transfer van Wijnaldum, maar het is duidelijk dat de club er goed vanaf is gekomen. Wijnaldum was een van de beste spelers van PSG en het is duidelijk dat de club veel geld heeft verdiend met zijn vertrek.

Het is duidelijk dat Wijnaldum een grote stap heeft gemaakt door naar Al Ettifaq te gaan. Hij zal de kans krijgen om zichzelf te bewijzen in een nieuwe competitie en om zijn carrière verder te ontwikkelen. Het is ook duidelijk dat PSG er goed vanaf is gekomen met de transfer van Wijnaldum.