Twee doden na aanrijding met trein bij station Rotterdam Blaak, bestuurder doorgereden.

Twee doden na aanrijding met trein bij station Rotterdam Blaak, bestuurder doorgereden.

Vandaag heeft een tragisch ongeluk plaatsgevonden bij station Rotterdam Blaak. Twee mensen zijn om het leven gekomen bij een aanrijding met een trein. De bestuurder van de auto is doorgereden na de aanrijding.

Volgens de politie is de auto op het spoor gereden en heeft de bestuurder vervolgens de auto verlaten. De politie is op zoek naar de bestuurder en vraagt ​​iedereen die informatie heeft over de bestuurder om contact op te nemen met de politie.

De twee slachtoffers zijn twee mannen van middelbare leeftijd. Er is nog geen informatie vrijgegeven over hun identiteit of hun nationaliteit. De politie onderzoekt de omstandigheden van het ongeluk en probeert meer informatie te verzamelen over de bestuurder.

Het ongeluk heeft een grote impact gehad op de omgeving. Er zijn veel mensen die getuige zijn geweest van het ongeluk en die geschokt zijn door wat er is gebeurd. Er wordt ook gezegd dat er veel mensen in paniek waren toen ze hoorden wat er was gebeurd.

Het is een tragisch ongeluk dat veel mensen heeft getroffen. De politie doet er alles aan om de bestuurder te vinden en meer informatie te verzamelen over wat er is gebeurd. We hopen dat de politie snel meer informatie kan verschaffen over wat er is gebeurd en dat de bestuurder snel wordt gevonden.