Alcaraz, titelhouder, verliest één set tegen Evans en bereikt vierde ronde US Open

Alcaraz, titelhouder, verliest één set tegen Evans en bereikt vierde ronde US Open

Alcaraz, de titelhouder, heeft de vierde ronde van de US Open niet gehaald. Hij verloor in drie sets tegen de Britse speler Dan Evans.

De partij begon goed voor Alcaraz, die de eerste set won met 6-3. Maar in de tweede set kwam Evans sterk terug en won hij met 6-4. In de derde set kon Alcaraz geen antwoord meer vinden op de aanvallen van Evans en verloor hij met 6-2.

Het was een teleurstellende prestatie van Alcaraz, die vorig jaar de titel won in de US Open. Hij had gehoopt op een herhaling van het succes, maar helaas was dat niet het geval.

Alcaraz heeft zijn best gedaan om de partij te winnen, maar het was niet genoeg om Evans te verslaan. De Britse speler was gewoon beter en speelde een uitstekende wedstrijd.

Hoewel Alcaraz de vierde ronde niet heeft gehaald, heeft hij laten zien dat hij nog steeds een geweldige speler is. Hij heeft laten zien dat hij nog steeds in staat is om tegen de beste spelers ter wereld te spelen.

Het is jammer dat Alcaraz de vierde ronde niet heeft gehaald, maar hij kan trots zijn op zijn prestatie. Hij heeft laten zien dat hij nog steeds een van de beste spelers ter wereld is.