Vijf mensen gewond door woningbrand in Rotterdamse wijk Feijenoord

Vijf mensen zijn gewond geraakt bij een woningbrand in de Rotterdamse wijk Feijenoord. De brand brak uit in een woning aan de Van der Waalsstraat in de wijk. De brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen en de vijf gewonden te verzorgen.

Volgens de brandweer was de brand al flink gevorderd toen zij aankwamen. Er was veel rookontwikkeling en er stond veel vuur. De brandweer heeft hard gewerkt om de brand te blussen en de gewonden te verzorgen.

De vijf gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. De oorzaak van de brand is nog onbekend. De politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand.

De bewoners van de woning zijn door de brandweer geƫvacueerd. Er is geen informatie over de omvang van de schade die is veroorzaakt door de brand.

De bewoners van Feijenoord zijn geschokt door deze gebeurtenis. De brandweer heeft hard gewerkt om de brand te blussen en de gewonden te verzorgen.

Het is belangrijk dat mensen goed opletten bij het gebruik van elektrische apparaten en dat ze voorzorgsmaatregelen nemen om brand te voorkomen. Als er toch een brand uitbreekt, is het belangrijk dat mensen direct hulp zoeken bij de brandweer.