PSV begint met Ramalho, Van Aanholt en Til tegen RKC Waalwijk

PSV begint het seizoen met een nieuwe coach, Rogerio Ramalho, en twee nieuwe spelers, Patrick van Aanholt en Donyell Malen. De club uit Eindhoven speelt vrijdagavond tegen RKC Waalwijk in de eerste wedstrijd van het seizoen.

Ramalho is de opvolger van Phillip Cocu, die de club naar vele successen leidde. De Braziliaan is een ervaren coach met een goede reputatie. Hij heeft al veel successen geboekt in zijn carrière, waaronder het bereiken van de finale van de Copa Libertadores met Internacional.

Van Aanholt komt over van Sunderland en is een ervaren verdediger. Hij heeft al veel ervaring in de Eredivisie, waar hij voor Vitesse en ADO Den Haag speelde. Ook heeft hij al meerdere internationale caps gespeeld voor het Nederlands elftal.

Malen is een jonge aanvaller die komt over van Ajax. Hij is een veelbelovend talent dat al veel doelpunten heeft gemaakt in de jeugdopleiding van Ajax. Ook heeft hij al meerdere internationale caps gespeeld voor het Nederlands elftal.

PSV begint dus met een nieuwe coach, twee nieuwe spelers en veel verwachtingen aan het seizoen. De club uit Eindhoven speelt vrijdagavond tegen RKC Waalwijk in de eerste wedstrijd van het seizoen. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, waarin PSV hopelijk kan laten zien wat het dit seizoen kan bereiken.