Sainz klokt de snelste tijd in de laatste training voor de Grand Prix van Monza, Verstappen volgt op de voet

Max Verstappen en Carlos Sainz hebben de laatste training voor de Grand Prix van Monza afgesloten met een strijd om de snelste tijd. Uiteindelijk was het Sainz die de snelste tijd klokte met een 1:20.178. Verstappen volgde op de voet met een tijd van 1:20.198.

De twee Nederlandse coureurs waren het hele weekend al sterk. In de eerste training klokte Verstappen de snelste tijd, gevolgd door Sainz op de tweede plaats. In de tweede training was het Sainz die de snelste tijd klokte, gevolgd door Verstappen op de tweede plaats.

Het is duidelijk dat de twee coureurs elkaar goed begrijpen en elkaar uitdagen om beter te presteren. Deze rivaliteit zal waarschijnlijk ook tijdens de race zichtbaar zijn.

De Grand Prix van Monza is een van de meest prestigieuze races in de Formule 1-kalender. Het is een race waar coureurs hun kunnen laten zien wat ze waard zijn. Met Sainz en Verstappen die zo sterk presteren in de training, is het duidelijk dat ze er klaar voor zijn om hun beste prestaties te leveren in de race.

Het wordt interessant om te zien hoe de twee coureurs het er afbrengen tijdens de race. Met hun sterke prestaties in de training lijkt het erop dat ze er klaar voor zijn om een goede race te rijden. We zullen zien wat er gebeurt als de lichten uitgaan en de race begint!