Novak Djokovic vecht zich in de Amerikaanse nacht naar de vierde ronde van de US Open

Novak Djokovic heeft zich in de Amerikaanse nacht door de derde ronde van de US Open gevochten. De nummer één van de wereld won in een spannende wedstrijd met 6-3, 3-6, 6-4, 6-1 van de Amerikaan Tennys Sandgren.

De Servische tennisser begon sterk aan de wedstrijd en won de eerste set met 6-3. In de tweede set kwam Sandgren sterk terug en won deze met 3-6. In de derde set was Djokovic nog steeds de betere speler en won deze met 6-4. In de vierde set was het verschil tussen beide spelers duidelijk en won Djokovic met 6-1.

Djokovic speelt al jaren op een hoog niveau en is al jarenlang de nummer één van de wereld. Hij is een van de meest succesvolle tennissers ooit en heeft al vele Grand Slams gewonnen. Ook op de US Open is hij al meerdere malen succesvol geweest.

De Servische tennisser heeft nu al vier rondes gespeeld op de US Open en heeft zich weten te plaatsen voor de kwartfinales. Daar zal hij het opnemen tegen de Fransman Gael Monfils.

Djokovic heeft zich dus in de Amerikaanse nacht door de derde ronde van de US Open gevochten. Hij heeft zich nu al vier rondes weten te plaatsen en is klaar voor de kwartfinales. Als hij hierin slaagt, zal hij zich plaatsen voor de halve finale en misschien zelfs wel voor de finale.