Reijnders leidt AC Milan naar overwinning, Promovendus Heidenheim verrast in Dortmund

Reijnders leidt AC Milan naar overwinning, Promovendus Heidenheim verrast in Dortmund

AC Milan heeft afgelopen weekend een overwinning geboekt in de Serie A, dankzij een doelpunt van hun aanvoerder Zlatan Ibrahimovic. Maar er was ook een andere speler die een grote bijdrage leverde aan de overwinning: Reijnders.

De Nederlandse middenvelder kwam in de tweede helft in het veld en liet meteen zijn kwaliteiten zien. Hij speelde een belangrijke rol in het opbouwen van aanvallen en het creƫren van kansen voor zijn ploeggenoten. Uiteindelijk was het Reijnders die de assist leverde voor het winnende doelpunt van Ibrahimovic.

In een andere wedstrijd heeft de promovendus Heidenheim verrast door tegen Borussia Dortmund te winnen. Heidenheim begon de wedstrijd sterk en wist al snel een voorsprong te nemen. Hoewel Dortmund nog een paar kansen kreeg, wist Heidenheim de voorsprong vast te houden tot het einde van de wedstrijd.

Het was een verrassende overwinning voor Heidenheim, die voor het eerst in de Bundesliga speelt. De ploeg liet zien dat ze meer dan capabel zijn om mee te doen met de beste teams in Duitsland.

Het was een succesvol weekend voor beide teams. AC Milan heeft dankzij Reijnders de overwinning gepakt, terwijl Heidenheim verraste met hun overwinning op Dortmund.