Gravenberch tekent voor lange termijn bij Liverpool na teleurstellend jaar bij Bayern München

De Nederlandse voetballer, Owen Gravenberch, heeft een lange termijn contract getekend bij Liverpool FC. Deze transfer komt na een teleurstellend jaar bij Bayern München.

Gravenberch begon zijn carrière bij Ajax, waar hij deel uitmaakte van de jeugdopleiding. In 2019 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal van Ajax. Hij speelde in totaal 42 wedstrijden voor Ajax, waarin hij 8 doelpunten maakte en 8 assists gaf.

In 2020 verliet Gravenberch Ajax voor Bayern München. Hij kreeg echter weinig speeltijd bij Bayern en speelde slechts 9 wedstrijden voor de club. Na een teleurstellend jaar besloot hij om terug te keren naar Engeland.

Gravenberch heeft nu een lange termijn contract getekend bij Liverpool FC. Het is nog niet bekend hoe lang het contract precies is, maar het is duidelijk dat Gravenberch een belangrijke speler zal zijn voor Liverpool.

Het is nog afwachten hoe Gravenberch zich zal ontwikkelen bij Liverpool. Maar met zijn talent en ervaring is er geen twijfel dat hij een belangrijke speler zal worden voor de club. Als hij zijn kwaliteiten kan laten zien, kan hij een grote toevoeging zijn aan het team.