PSG betaalt recordbedrag voor Kolo Muani, veelbesproken Greenwood naar Getafe

PSG betaalt recordbedrag voor Kolo Muani, veelbesproken Greenwood naar Getafe

PSG betaalt recordbedrag voor Kolo Muani

De Franse voetbalclub Paris Saint-Germain heeft een recordbedrag betaald voor de 16-jarige Kolo Muani. De jonge speler komt uit de jeugdopleiding van FC Nantes en is een veelbelovend talent. Hij speelt als aanvaller en is een van de meest veelbelovende spelers van zijn generatie.

PSG heeft een bedrag van €10 miljoen betaald voor Muani, waarmee het de duurste transfer uit de jeugdopleiding van FC Nantes ooit is. De club verwacht dat Muani een belangrijke rol zal spelen in de toekomst.

Veelbesproken Greenwood naar Getafe

Naast de transfer van Muani heeft PSG ook de veelbesproken transfer van Mason Greenwood naar Getafe afgerond. Greenwood komt uit de jeugdopleiding van Manchester United en is een veelbelovend talent. Hij speelt als aanvaller en is een van de meest veelbelovende spelers van zijn generatie.

Getafe heeft een bedrag van €8 miljoen betaald voor Greenwood, waarmee het de duurste transfer uit de jeugdopleiding van Manchester United ooit is. De club verwacht dat Greenwood een belangrijke rol zal spelen in de toekomst.

PSG en Getafe hebben beide veelbelovende talenten aangetrokken die een belangrijke rol zullen spelen in hun toekomst. Het zal interessant zijn om te zien hoe deze twee jonge spelers zich ontwikkelen in hun nieuwe clubs.