Amrabat sluit droomtransfer naar Manchester United: middenvelder op huurbasis

Amrabat sluit droomtransfer naar Manchester United: middenvelder op huurbasis

naar Engelse topclub

Noorse middenvelder Sofyan Amrabat heeft zijn droomtransfer naar Manchester United beklonken. De 21-jarige speler komt op huurbasis over van Club Brugge en zal de rest van het seizoen bij de Engelse topclub spelen.

Amrabat kwam in 2018 over van FC Utrecht naar Club Brugge. In België werd hij een vaste waarde in het elftal en speelde hij een belangrijke rol in de titelstrijd. Ook op Europees niveau liet hij zich gelden.

Manchester United was al lange tijd geïnteresseerd in de Noorse middenvelder. Na een lange onderhandeling kwamen de clubs uiteindelijk tot een akkoord. Amrabat tekende een contract voor de rest van het seizoen.

Amrabat is blij met zijn transfer naar Manchester United. “Ik ben erg blij dat ik deze stap heb gemaakt. Het is een droom die uitkomt om bij zo’n grote club te spelen. Ik kijk ernaar uit om mijn steentje bij te dragen aan het team en om samen met mijn nieuwe teamgenoten te strijden voor de prijzen.”

Met de komst van Amrabat versterkt Manchester United zijn middenveld. De club hoopt dat de Noorse middenvelder een belangrijke bijdrage kan leveren aan het team en dat hij een positieve invloed heeft op de prestaties van de club.