Heidenheim-promovendus verrast Dortmund met rake penalty in slotfase

Heidenheim-promovendus Robert Glatzel heeft Dortmund verrast met een rake penalty in de slotfase van de wedstrijd. De speler scoorde de penalty in de 87e minuut, waardoor Heidenheim een punt pakte tegen de koploper van de Bundesliga.

Het was een spannende wedstrijd tussen Heidenheim en Dortmund. Beide teams speelden sterk, maar Heidenheim was de meest doeltreffende ploeg. In de 87e minuut kreeg Heidenheim een penalty na een overtreding op Robert Glatzel. Glatzel nam de penalty zelf en schoot hem hard en laag in de linkerhoek. De keeper van Dortmund kon de penalty niet stoppen, waardoor Heidenheim een punt pakte.

Het was een geweldige prestatie van Glatzel, die pas twee jaar geleden promoveerde naar de Bundesliga. Hij is al een aantal keer geselecteerd voor het nationale elftal, maar heeft nog geen doelpunten gemaakt voor het nationale elftal. Met zijn penalty tegen Dortmund heeft hij laten zien dat hij een geweldige speler is.

De wedstrijd tussen Heidenheim en Dortmund was een geweldig spektakel. Heidenheim heeft laten zien dat ze meer kunnen dan alleen verdedigen en Dortmund heeft laten zien dat ze een sterk team hebben. Uiteindelijk was het Robert Glatzel die de wedstrijd besliste met zijn penalty. Hij heeft laten zien dat hij een geweldige speler is en dat hij in staat is om grote teams te verslaan.