Ten Hag brengt Jonny Evans na acht jaar terug naar United en huurt Reguilón

Na acht jaar is Jonny Evans terug bij Manchester United. De club heeft de verdediger voor een bedrag van circa 11 miljoen euro overgenomen van Leicester City. Onder leiding van manager Ole Gunnar Solskjaer heeft United ook de diensten van Sergio Reguilón verworven.

Evans, die in 2011 naar Leicester vertrok, speelde meer dan 200 wedstrijden voor United. Hij was een van de meest ervaren spelers in de selectie van de club en had een belangrijke rol bij het behalen van de Premier League-titel in 2013.

De 31-jarige Noord-Ier is een van de meest veelzijdige verdedigers in de Premier League. Hij speelt zowel als centrale verdediger als als linksback. Met zijn ervaring is hij een waardevolle aanwinst voor United.

De aanwinst van Reguilón is ook een goede zet voor United. De 23-jarige Spaanse linksback komt over van Real Madrid en heeft al bewezen dat hij een uitstekende verdediger is. Hij heeft al meerdere malen bewezen dat hij een grote aanwinst is voor elke club.

Met deze twee nieuwe aanwinsten heeft manager Ole Gunnar Solskjaer zijn selectie versterkt. Het is duidelijk dat hij zijn team wil versterken om zo de titel te winnen. Met de komst van Jonny Evans en Sergio Reguilón lijkt United er klaar voor te zijn om de strijd aan te gaan met de andere topclubs in de Premier League.