KNVB neemt oud-PSV'ers Afellay en Aissati aan als jeugdtrainers

KNVB neemt oud-PSV’ers Afellay en Aissati aan als jeugdtrainers

De Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB) heeft twee oud-PSV’ers aangesteld als jeugdtrainers. Ibrahim Afellay en Ismaïl Aissati zullen de jeugdspelers van de KNVB helpen hun voetbalkwaliteiten te verbeteren.

Afellay is een oud-speler van PSV en heeft meer dan 100 wedstrijden gespeeld voor de club. Hij heeft ook gespeeld voor clubs als Barcelona, Stoke City en Olympiacos. Aissati is ook een oud-PSV-speler en heeft meer dan 50 wedstrijden gespeeld voor de club. Hij heeft ook gespeeld voor clubs als Twente, Roda JC en FC Utrecht.

De twee voormalige PSV-spelers zullen de jeugdspelers van de KNVB helpen hun techniek, tactiek en mentale vaardigheden te verbeteren. Ze zullen ook helpen bij het ontwikkelen van een goede work ethic en een positieve mentaliteit.

De KNVB is blij met de aanstelling van Afellay en Aissati. Ze hopen dat hun ervaring als profvoetballers de jeugdspelers zal helpen om betere voetballers te worden. De twee voormalige PSV-spelers zijn enthousiast over hun nieuwe rol bij de KNVB en kijken ernaar uit om de jeugdspelers te helpen hun voetbalkwaliteiten te verbeteren.