Ajax versterkt selectie met Noorse middenvelder Mannsverk

Ajax heeft de selectie versterkt met de Noorse middenvelder Magnus Mannsverk. De 22-jarige speler komt over van het Noorse clubteam Tromsø IL en tekende een contract voor vier jaar bij Ajax.

Mannsverk is een veelbelovende middenvelder die al veel ervaring heeft opgedaan in de Noorse competitie. Hij heeft al meerdere keren gespeeld in de UEFA Champions League en Europa League. Ook heeft hij al meerdere interlands gespeeld voor Noorwegen.

Mannsverk is een technisch begaafde speler met een uitstekende passing. Hij is ook sterk in het verdedigen en heeft een goed overzicht op het veld. Met zijn aanwezigheid kan hij een belangrijke bijdrage leveren aan de verdediging van Ajax.

Ajax-trainer Erik ten Hag is blij met de komst van Mannsverk. “Hij is een jonge, veelbelovende speler die ons team kan versterken. We zijn blij dat hij bij ons is en we kijken ernaar uit om met hem te werken”, aldus Ten Hag.

Met de komst van Mannsverk versterkt Ajax haar selectie en is de club klaar voor de komende seizoenen. De verwachting is dat hij een belangrijke bijdrage zal leveren aan het team en dat hij een waardevolle aanwinst zal zijn voor Ajax.