Bonucci, winnaar van het EK, kiest voor Union Berlin als eerste club buiten Italië

Leonardo Bonucci, de Italiaanse verdediger die deel uitmaakte van het Italiaanse team dat de Europese titel won in 2020, heeft zojuist een grote stap gezet in zijn carrière. Hij heeft besloten om Union Berlin als zijn eerste club buiten Italië te kiezen.

Bonucci, die inmiddels 33 jaar oud is, is een van de meest ervaren spelers in het Italiaanse voetbal. Hij begon zijn carrière bij Inter Milan, waar hij twee jaar speelde voordat hij naar Juventus vertrok. Daar speelde hij acht jaar lang, waarin hij een van de meest succesvolle verdedigers van Italië werd. In 2018 verhuisde hij naar AC Milan, waar hij twee jaar speelde.

Na zijn vertrek bij AC Milan heeft Bonucci besloten om Union Berlin te kiezen als zijn eerste club buiten Italië. Deze club is gevestigd in Berlijn, Duitsland en speelt momenteel in de Bundesliga. Union Berlin is een kleine club met een grote aanhang, die bekend staat om hun passie en enthousiasme voor het spel.

Bonucci’s keuze voor Union Berlin is een grote stap voor de club. Het betekent dat ze een ervaren speler hebben die hen kan helpen om hun doelstellingen te bereiken. Bonucci zal ook een grote aanwinst zijn voor de Bundesliga, waar hij zijn ervaring en kennis zal delen met andere spelers.

Het is duidelijk dat Bonucci’s keuze voor Union Berlin een grote stap is voor zowel de club als de Bundesliga. Het is te hopen dat deze stap leidt tot meer succes voor de club en een verbetering van de kwaliteit van de competitie.