Feyenoord krijgt Atlético Madrid, Lazio Roma in Champions League groepsfase, PSV treft Arsenal en Sevilla

Feyenoord krijgt Atlético Madrid, Lazio Roma in Champions League groepsfase, PSV treft Arsenal en Sevilla

Feyenoord heeft een zware groep in de Champions League getrokken. De Rotterdammers krijgen namelijk Atlético Madrid, Lazio Roma en Club Brugge in hun groep. PSV treft Arsenal, FC Basel en Sevilla in hun groep.

Feyenoord heeft een zware tegenstander gekregen in Atlético Madrid. De Spaanse club heeft de laatste jaren veel successen geboekt, waaronder twee keer de Europa League. Daarnaast hebben ze ook de Champions League finale gehaald. Feyenoord zal dus hun best moeten doen om tegen deze sterke tegenstander te winnen.

Lazio Roma is ook een sterke tegenstander voor Feyenoord. De Italiaanse club heeft de laatste jaren veel successen geboekt, waaronder twee keer de Coppa Italia. Ook hebben ze de finale van de Europa League bereikt. Feyenoord zal dus ook hier hun best moeten doen om te winnen.

Als laatste heeft Feyenoord Club Brugge in hun groep. De Belgische club heeft de laatste jaren veel successen geboekt, waaronder twee keer de Belgische titel. Ook hebben ze de finale van de Europa League bereikt. Feyenoord zal dus ook hier hun best moeten doen om te winnen.

PSV treft Arsenal, FC Basel en Sevilla in hun groep. PSV heeft een aantal sterke tegenstanders gekregen, waaronder Arsenal. De Engelse club heeft de laatste jaren veel successen geboekt, waaronder twee keer de FA Cup. Ook hebben ze de finale van de Europa League bereikt. PSV zal dus ook hier hun best moeten doen om te winnen.

Feyenoord en PSV hebben dus een zware groep getrokken in de Champions League. Beide clubs zullen hun best moeten doen om tegen hun sterke tegenstanders te winnen. Het belooft dus een spannende groepsfase te worden voor Feyenoord en PSV!