De zomer van 2020 was op papier gezien niet matig, maar het voelde zo.

De zomer van 2020 was voor veel mensen een teleurstelling. Hoewel de temperaturen en het aantal zonuren op papier gezien niet matig waren, voelde het voor veel mensen alsof het een matige zomer was.

De reden hiervoor is dat de zomer van 2020 voor veel mensen anders was dan andere jaren. Door de coronacrisis werden veel activiteiten die normaal gesproken tijdens de zomer plaatsvinden, afgelast. Dit betekende dat veel mensen hun gebruikelijke vakantieplannen moesten annuleren of aanpassen. Ook werden er veel beperkingen opgelegd aan het aantal mensen dat samen kon verblijven, wat betekende dat veel mensen hun zomervakantie alleen of met een klein gezelschap moesten doorbrengen.

Daarnaast hadden veel mensen ook last van de financiƫle gevolgen van de coronacrisis. Veel mensen moesten hun uitgaven aanpassen, waardoor er minder geld beschikbaar was voor vakanties. Dit betekende dat veel mensen hun zomervakantie thuis moesten doorbrengen, in plaats van naar een exotische bestemming te reizen.

Hoewel de zomer van 2020 op papier gezien niet matig was, was het voor veel mensen een teleurstelling. Door de coronacrisis waren er minder activiteiten beschikbaar en hadden veel mensen minder geld om te besteden, waardoor het voor velen een matige zomer was.