PSV ziet kansen na Champions League-loting: 'Het had zwaarder gekund'

PSV ziet kansen na Champions League-loting: ‘Het had zwaarder gekund’

PSV heeft de loting voor de Champions League-groepsfase met een gerust hart ontvangen. De Eindhovenaren kregen met Inter Milan, Tottenham Hotspur en FC Barcelona drie grote tegenstanders toebedeeld, maar de club ziet ook kansen.

“Het had zwaarder gekund”, aldus technisch directeur John de Jong. “We hebben onszelf een mooie kans gegeven om door te gaan naar de volgende ronde. We hebben een goede selectie en we zijn er klaar voor om ons te meten met de beste teams in Europa.”

De Jong benadrukt dat PSV de komende weken hard moet werken om zich voor te bereiden op de wedstrijden tegen Inter Milan, Tottenham Hotspur en FC Barcelona. “We moeten ons goed voorbereiden op deze wedstrijden. We moeten onszelf goed analyseren en onszelf verbeteren. We moeten ook goed kijken naar onze tegenstanders en hun sterktes en zwaktes.”

PSV-trainer Mark van Bommel is ook tevreden met de loting. “We hebben een mooie groep gekregen. We hebben een aantal grote clubs, maar we zien ook kansen. We gaan er alles aan doen om door te gaan naar de volgende ronde.”

De Eindhovenaren zullen hun kansen moeten benutten als ze door willen naar de volgende ronde. Als PSV de groepsfase overleeft, dan staat er een mooie beloning te wachten.