Griekenland verstrekt extra hulp bij natuurbrand die al bijna twee weken duurt.

Griekenland verstrekt extra hulp bij natuurbrand die al bijna twee weken duurt.

Griekenland heeft extra hulp aangeboden bij de natuurbrand die al bijna twee weken aanhoudt. De brand, die begon op de eilanden Kefalonia en Zakynthos, heeft al grote schade aangericht aan de natuur en de lokale bevolking. Er zijn meer dan 1.000 brandweerlieden ingezet om de brand te bestrijden, maar de brand is nog steeds niet onder controle.

De Griekse regering heeft extra middelen toegezegd om de brand te bestrijden. Er zijn meer brandweerlieden ingezet, er is meer materieel beschikbaar gesteld en er is ook extra financiële steun toegezegd. Ook wordt er een speciale taskforce opgericht om de schade te beperken en de lokale bevolking te helpen bij het herstel van de gebieden die door de brand getroffen zijn.

De Griekse regering heeft ook een beroep gedaan op de Europese Unie om extra hulp te verlenen bij het bestrijden van de brand. De Europese Unie heeft al toegezegd dat er extra middelen beschikbaar zullen worden gesteld voor het bestrijden van de brand. Ook wordt er gekeken naar manieren om de lokale bevolking te helpen bij het herstel van hun leefomgeving.

De Griekse regering roept iedereen op om hun steun te betuigen aan de lokale bevolking en de brandweerlieden die hun uiterste best doen om de brand te bestrijden. Als we samenwerken, kunnen we de schade beperken en ervoor zorgen dat de lokale bevolking zo snel mogelijk weer terug kan keren naar hun leefomgeving.