Steijn ontgoocheld na nederlaag Ajax: 'Kwaliteit van enkele spelers moet bewezen worden'

Steijn ontgoocheld na nederlaag Ajax: ‘Kwaliteit van enkele spelers moet bewezen worden’

Steijn, de trainer van Ajax, is ontgoocheld na de nederlaag tegen FC Utrecht. De ploeg verloor met 1-2, waardoor Ajax in de Eredivisie op de derde plaats staat.

Steijn was teleurgesteld in de prestatie van zijn team. “We hebben een goede start gemaakt, maar we hebben de wedstrijd niet afgemaakt. We hadden meer energie en inzet nodig om de wedstrijd te winnen,” aldus Steijn.

De trainer zei dat hij niet tevreden was met de kwaliteit van enkele spelers. “We moeten bewijzen dat we de kwaliteit hebben om te winnen. We moeten ons spel verbeteren en meer vertrouwen hebben in onze eigen kracht.”

Steijn benadrukte dat het belangrijk is dat de spelers hun best doen om te winnen. “We moeten ons spel verbeteren en meer vertrouwen hebben in onze eigen kracht. We moeten bewijzen dat we de kwaliteit hebben om te winnen.”

Hij voegde eraan toe dat de ploeg hard moet werken om beter te worden. “We moeten blijven werken aan onze prestaties. We moeten ons spel verbeteren en meer vertrouwen hebben in onze eigen kracht.”

Steijn is ervan overtuigd dat de ploeg erin kan slagen om beter te worden. “We moeten blijven werken aan onze prestaties. Als we dat doen, dan zullen we de resultaten zien.”