US Open: Isner verliest na recordaantal aces, ook Murray uitgeschakeld

US Open: Isner verliest na recordaantal aces, ook Murray uitgeschakeld

De US Open is dit jaar weer een spannende editie geweest. De finale tussen Novak Djokovic en Juan Martin del Potro was een ware thriller. Maar deze editie had ook een aantal verrassingen in petto. Zo werd John Isner, de nummer 9 van de wereld, al in de vierde ronde uitgeschakeld. Isner verloor deze wedstrijd na een recordaantal aces.

Isner, die bekend staat om zijn sterke service, sloeg maar liefst 53 aces tijdens de wedstrijd. Dit is een record voor een enkele wedstrijd op de US Open. Ondanks het recordaantal aces, kon Isner de wedstrijd niet winnen. Hij verloor uiteindelijk met 6-7, 6-4, 6-4, 6-4 van de Argentijn Del Potro.

Ook Andy Murray, de nummer 2 van de wereld, werd al vroeg uitgeschakeld op de US Open. Murray verloor in de derde ronde van de Japanner Kei Nishikori. Het was voor Murray een teleurstellende prestatie, aangezien hij als titelverdediger naar New York was gekomen.

De US Open is dit jaar dus een editie geweest met verrassingen. Hoewel er geen Amerikaanse speler in de finale stond, was het toch een spannende editie. De finale tussen Djokovic en Del Potro was een ware thriller en het recordaantal aces van Isner heeft ervoor gezorgd dat het een onvergetelijke editie is geworden.