Theo Nijland verplaatst afscheidstour na hersenbloeding naar voorjaar 2025

Theo Nijland, een Nederlandse zanger en liedjesschrijver, heeft aangekondigd dat hij zijn afscheidstour naar voorjaar 2025 heeft verplaatst. Dit komt nadat hij eerder dit jaar een hersenbloeding heeft gehad.

Nijland had al plannen gemaakt voor een afscheidstournee die in november van dit jaar zou beginnen. Hij had al verschillende optredens gepland, maar moest deze helaas uitstellen vanwege zijn gezondheid.

In een persbericht liet Nijland weten dat hij de afscheidstournee naar voorjaar 2025 heeft verplaatst. Hij voegde daaraan toe dat hij inmiddels herstellende is en dat hij er klaar voor is om zijn fans te bedanken voor hun steun.

Nijland is al meer dan 40 jaar actief in de muziekindustrie. Hij heeft vele hits geschreven en opgenomen, waaronder ‘De Zee’, ‘Liefde Is Een Wonder’ en ‘Ik Wil Niet Meer’.

Nijland heeft ook veel prijzen gewonnen, waaronder twee Edison Awards, een Gouden Harp en een Gouden Notenkraker.

Hij heeft ook meerdere albums uitgebracht, waaronder ‘De Zee’, ‘Liefde Is Een Wonder’ en ‘Ik Wil Niet Meer’.

Nijland is een van de meest geliefde artiesten in Nederland. Zijn fans zullen blij zijn dat hij herstellende is en dat hij er klaar voor is om zijn afscheidstournee te verplaatsen naar voorjaar 2025.