Feyenoord-talent Baars (20) stopt met voetballen na KKD-debuut: ‘Voelt alsof muren op me afkomen’

Feyenoord-talent Justin Baars (20) heeft besloten om met voetballen te stoppen. Dit komt na zijn debuut in de Keuken Kampioen Divisie (KKD). Baars is een talentvolle speler die al sinds zijn jeugd bij Feyenoord speelt. Hij heeft veel potentie en was een belangrijk onderdeel van de jeugdopleiding van de Rotterdamse club.

Baars maakte zijn debuut in de KKD op 8 september 2019. Hij speelde een goede wedstrijd en liet zien dat hij klaar was voor het eerste elftal. Helaas heeft hij nu besloten om te stoppen met voetballen.

Baars vertelde dat hij het gevoel had dat er muren op hem afkwamen. Hij voelde dat hij niet meer verder kon gaan met voetbal en dat hij andere dingen wilde gaan doen. Hij wil zich nu richten op zijn studie en andere interesses.

Hoewel Baars stopt met voetballen, is hij nog steeds verbonden aan Feyenoord. Hij blijft betrokken bij de jeugdopleiding en geeft advies aan jonge spelers die net als hij veel potentie hebben.

Baars is een voorbeeld voor veel jonge spelers die dromen van een carrière in het profvoetbal. Zijn beslissing om te stoppen met voetballen laat zien dat je ook andere dingen kunt doen naast voetbal. Hij laat zien dat je je talenten ook op andere manieren kunt gebruiken.