Saibari maakt debuut in Marokkaanse selectie na glansrol bij PSV

Saibari, de Marokkaanse middenvelder die de afgelopen twee seizoenen voor PSV speelde, heeft zijn debuut gemaakt in de Marokkaanse selectie. De 21-jarige Saibari, die in 2017 naar Nederland kwam om voor PSV te voetballen, had een geweldig seizoen met de Eindhovenaren.

Hij speelde in totaal 39 wedstrijden voor PSV en scoorde daarin 7 doelpunten. Saibari was een belangrijke speler voor PSV en was een van de beste middenvelders in de Eredivisie. Zijn prestaties werden opgemerkt door de Marokkaanse bondscoach Vahid Halilhodzic, die hem opriep voor de Marokkaanse selectie.

Saibari maakte zijn debuut voor Marokko in een oefenwedstrijd tegen Senegal. Hij speelde de hele wedstrijd en liet zien dat hij klaar is om een ​​belangrijke rol te spelen in het team. Saibari is nu klaar om zijn land te vertegenwoordigen op het internationale toneel en hoopt dat hij zijn prestaties bij PSV kan herhalen bij Marokko.

Saibari’s debuut voor Marokko is een grote stap voor hem en een grote prestatie voor Marokko. Het is een bewijs van de groeiende invloed van Marokkaanse voetballers in Europa. De 21-jarige Saibari is nu klaar om zijn land te vertegenwoordigen op het internationale toneel en hoopt dat hij zijn prestaties bij PSV kan herhalen bij Marokko.