Jeroen Kijk in de Vegte maakt zijn acteerdebuut in nieuwe kerstfilm

Jeroen Kijk in de Vegte, bekend van zijn rol als presentator van het populaire televisieprogramma ‘De Wereld Draait Door’, maakt zijn acteerdebuut in de nieuwe kerstfilm ‘Kerst met de Kikkerts’. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver/illustrator Fiep Westendorp.

In de film speelt Jeroen Kijk in de Vegte de rol van de opa van de hoofdpersoon, Kikkert. Kikkert gaat op zoek naar een kerstcadeau voor zijn opa, maar hij komt er al snel achter dat dit een moeilijke taak is. Uiteindelijk komt Kikkert erachter dat zijn opa het meeste plezier beleeft aan het verzamelen van oude spullen.

Jeroen Kijk in de Vegte is erg enthousiast over zijn acteerdebuut. “Het was een geweldige ervaring om deel te nemen aan deze film”, zegt hij. “Het was een eer om te mogen spelen in een film gebaseerd op het werk van Fiep Westendorp. Ik hoop dat iedereen die de film kijkt net zo veel plezier beleeft als ik.”

De film ‘Kerst met de Kikkerts’ is vanaf 25 december te zien in de bioscoop. Het is een leuke familiefilm die geschikt is voor jong en oud. Dus als je op zoek bent naar een leuke kerstfilm, dan is ‘Kerst met de Kikkerts’ zeker een aanrader!