Caroline Wozniacki, oud-finalist op US Open, knap verder na terugkeer, Ruud strandt

Caroline Wozniacki, oud-finalist op US Open, knap verder na terugkeer, Ruud strandt

in kwartfinale

Caroline Wozniacki, de voormalige nummer 1 van de wereld, heeft een knappe prestatie geleverd tijdens de US Open. Na een lange afwezigheid vanwege een blessure, keerde Wozniacki terug naar de baan en bereikte de finale. Hoewel ze de finale niet won, was het een geweldig resultaat voor de Deense tennisster.

Na haar terugkeer heeft Wozniacki haar prestaties verder verbeterd. Ze heeft al twee toernooien gewonnen en heeft een aantal goede resultaten behaald. Ze staat nu op de zevende plaats in de wereldranglijst.

Ook Nederlandse speler Robin Haase heeft een goed resultaat behaald tijdens de US Open. Hij bereikte de kwartfinale, maar strandde daar helaas. Hoewel hij niet verder kwam, was het een knap resultaat voor Haase.

Al met al was de US Open een geslaagd toernooi voor Wozniacki en Haase. Hoewel ze niet verder kwamen dan de finale en kwartfinale, hebben ze beiden geweldige prestaties geleverd. Wozniacki heeft laten zien dat ze terug is en beter dan ooit is, terwijl Haase heeft laten zien dat hij een sterke speler is.