Weerbericht: Afwisselend zonnig en bewolkt met kans op (onweers)buien

Het weer in Nederland is de laatste dagen afwisselend geweest. Er zijn perioden met veel zon, maar ook met veel bewolking. Er is ook een kans op (onweers)buien.

De afgelopen dagen was het weer in Nederland afwisselend. Er waren perioden met veel zon, maar ook met veel bewolking. De temperaturen lagen tussen de 15 en 20 graden.

Vandaag is het weer afwisselend zonnig en bewolkt. De temperatuur ligt rond de 18 graden. Er is een kans op (onweers)buien, vooral in de middag en avond. Het is daarom verstandig om een paraplu mee te nemen als je de deur uit gaat.

Morgen zal het weer ook afwisselend zonnig en bewolkt zijn. De temperatuur ligt rond de 18 graden. Er is een kans op (onweers)buien, vooral in de middag en avond. Het is daarom verstandig om een paraplu mee te nemen als je de deur uit gaat.

De dagen daarna wordt het weer afwisselend zonnig en bewolkt met kans op (onweers)buien. De temperaturen blijven rond de 18 graden liggen. Het is daarom verstandig om een paraplu mee te nemen als je de deur uit gaat.

Het weer in Nederland is de laatste dagen afwisselend geweest. Er zijn perioden met veel zon, maar ook met veel bewolking. Er is ook een kans op (onweers)buien. Het is daarom verstandig om een paraplu mee te nemen als je de deur uit gaat.