Saibari laat zien wat hij waard is bij PSV na kortere voorbereiding: Afrika Cup was doorslaggevend

Saibari laat zien wat hij waard is bij PSV na kortere voorbereiding: Afrika Cup was doorslaggevend

De Senegalese middenvelder Saibari heeft zijn waarde voor PSV laten zien na een kortere voorbereiding. De Afrika Cup was hierbij doorslaggevend.

Saibari, die in januari 2019 bij PSV kwam, had een kortere voorbereiding dan andere spelers. Hij was namelijk betrokken bij de Afrika Cup, waar hij met Senegal de finale bereikte. Hierdoor kon hij pas later aansluiten bij PSV.

Hoewel Saibari nog niet veel speeltijd heeft gekregen bij PSV, heeft hij al laten zien wat hij waard is. Hij heeft al een aantal goede prestaties geleverd en is een belangrijke speler geworden in het middenveld.

De Afrika Cup heeft Saibari geholpen om zich snel aan te passen aan de Nederlandse competitie. Hij heeft veel ervaring opgedaan door te spelen tegen sterke Afrikaanse teams. Hierdoor was hij beter voorbereid op de fysieke eisen van het Nederlandse voetbal.

Saibari heeft laten zien dat hij een waardevolle aanwinst is voor PSV. Met zijn ervaring en technische vaardigheden is hij een belangrijke speler geworden in het middenveld. De Afrika Cup heeft hierbij geholpen om hem snel te laten aansluiten bij PSV.