Van Bommel bevestigt succes met Antwerp: na drie prijzen ook CL-debuut

Van Bommel bevestigt succes met Antwerp: na drie prijzen ook CL-debuut

De Nederlandse trainer Mark van Bommel heeft zijn succes bij KV Antwerp bevestigd met een CL-debuut. Na drie prijzen in twee jaar tijd, waaronder twee landstitels, heeft Van Bommel nu ook de kans om zich te bewijzen in de Champions League.

Van Bommel begon twee jaar geleden bij KV Antwerp. In die tijd heeft hij het team geleid naar twee landstitels en een bekerfinale. Dit seizoen hebben ze ook de kans om de Champions League te spelen. Na een goede prestatie in de play-offs, hebben ze zich geplaatst voor de groepsfase.

Het is een grote stap voor KV Antwerp, die voor het eerst sinds 1997 weer in de Champions League speelt. Van Bommel is er trots op dat hij deel uitmaakt van deze prestatie. Hij zei: “Het is een grote prestatie voor het team en ik ben er trots op dat ik hier deel van uitmaak. We hebben hard gewerkt om dit te bereiken en ik ben blij dat we nu de kans krijgen om ons te bewijzen in de Champions League.”

Van Bommel heeft aangetoond dat hij een succesvolle trainer is en KV Antwerp is er trots op dat ze hem hebben. Met zijn leiderschap en ervaring is hij in staat geweest om het team verder te brengen dan ooit tevoren. Nu krijgt hij de kans om zichzelf ook te bewijzen in de Champions League.