Luuk de Jong verovert Oranje na ‘heerlijke’ avond met PSV

Luuk de Jong heeft een geweldige avond beleefd met PSV. De aanvaller scoorde twee keer in de 3-1 overwinning op Feyenoord en liet zien dat hij klaar is voor Oranje.

De Jong begon de wedstrijd als een man op een missie. Hij was dreigend in de aanval en had al snel een doelpunt gemaakt. Na een schitterende combinatie met Hirving Lozano kon hij de 1-0 binnen tikken.

In de tweede helft was De Jong nog beter. Hij was constant dreigend en creƫerde veel kansen. Uiteindelijk was het zijn tweede doelpunt van de avond, een prachtige kopbal, die de wedstrijd besliste.

Met zijn prestaties heeft De Jong laten zien dat hij klaar is voor Oranje. Zijn techniek, inzicht en doelgerichtheid zijn precies wat bondscoach Ronald Koeman zoekt in een spits. Als hij zo blijft spelen, zal hij zeker een plek veroveren in de selectie van Oranje.

Het is duidelijk dat Luuk de Jong een heerlijke avond heeft beleefd met PSV. Hij heeft laten zien dat hij klaar is voor Oranje en dat hij een belangrijke speler kan worden voor de nationale ploeg. Als hij zo blijft presteren, zal hij zeker een plek veroveren in de selectie van Oranje.