Bas en Do openen succesvol een B&B in het centrum van Breda

Bas en Do hebben hun droom waargemaakt en een B&B geopend in het centrum van Breda. De B&B, genaamd ‘De Koningin van Breda’, is gelegen in een prachtig historisch pand dat dateert uit de 19e eeuw.

Het pand is volledig gerenoveerd en heeft nu een modern interieur met alle comfort en luxe die je maar kunt bedenken. Er zijn vijf luxe kamers, elk met een eigen badkamer, een keuken, een woonkamer en een tuin. De kamers zijn ingericht met antieke meubels en kunstwerken uit de streek.

De gasten worden verwelkomd met een warm onthaal door Bas en Do. Ze bieden een uitgebreid ontbijtbuffet met streekproducten en lokale specialiteiten. Er is ook een bar waar gasten kunnen genieten van een drankje of twee.

Bas en Do bieden ook tal van activiteiten aan om hun gasten te vermaken. Er zijn wandelingen door de stad, fietstochten door de omgeving, boottochten op de rivier de Maas en vele andere activiteiten.

Bas en Do hebben hun droom waargemaakt en bieden nu een unieke ervaring voor hun gasten. Ze hopen dat hun B&B een succes wordt en dat ze vele gasten mogen verwelkomen in hun prachtige pand in het centrum van Breda.