India wil overlast door nepapen en mensen die brullen tijdens G20-top beperken

India is een van de gastlanden voor de G20-top van 2019, die op 28 en 29 juni in Osaka, Japan zal plaatsvinden. Het land heeft aangekondigd dat het maatregelen zal nemen om overlast te beperken door nepapen en mensen die brullen tijdens de top.

Volgens de Indiase autoriteiten zullen er verschillende maatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat de G20-top vlekkeloos verloopt. Er zullen bijvoorbeeld extra veiligheidsmaatregelen worden genomen om te voorkomen dat er nepapen of mensen die brullen worden toegelaten tot het evenement. Daarnaast zullen er ook extra controles worden uitgevoerd op mensen die al toegang hebben tot het evenement.

Om ervoor te zorgen dat de veiligheid van de G20-top wordt gewaarborgd, zullen er ook extra veiligheidsmaatregelen worden genomen in de stad Osaka. Er zullen bijvoorbeeld extra politieagenten worden ingezet om ervoor te zorgen dat er geen ongeoorloofde activiteiten plaatsvinden. Daarnaast zullen er ook extra camera’s worden geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat er geen ongeoorloofde activiteiten plaatsvinden.

De Indiase autoriteiten hopen dat deze maatregelen ervoor zullen zorgen dat de G20-top vlekkeloos verloopt. Ze hopen ook dat deze maatregelen ervoor zullen zorgen dat er geen overlast ontstaat door nepapen of mensen die brullen tijdens het evenement. Door deze maatregelen hopen ze ook dat de G20-top een succesvolle en vreedzame top zal worden.