Duncan Laurence gaat volgend jaar op Europese tournee

Duncan Laurence is een Nederlandse zanger die bekend is geworden door zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2019. Hij won de wedstrijd met zijn nummer ‘Arcade’ en is daarmee de eerste Nederlandse winnaar sinds 1975. Na zijn overwinning heeft hij veel successen geboekt en is hij een van de populairste artiesten van Nederland.

Nu heeft Duncan Laurence goed nieuws voor zijn fans: hij gaat volgend jaar op Europese tournee. De tournee begint in februari 2021 en zal door heel Europa gaan. Er staan optredens gepland in Nederland, Belgiƫ, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Oostenrijk, Tsjechiƫ, Slowakije, Polen, Letland, Litouwen, Estland en Ierland.

De tournee zal een mix zijn van oude en nieuwe nummers. Fans kunnen genieten van hits als ‘Arcade’, ‘Love Don’t Hate It’ en ‘Someone Else’. Daarnaast zal Duncan ook nieuwe nummers spelen die hij dit jaar heeft uitgebracht.

De tournee is een geweldige kans voor fans om Duncan Laurence live te zien optreden. De tickets zijn al verkrijgbaar op de website van Duncan Laurence. Wees er snel bij, want de tickets gaan hard!