Duitse vrouw veroordeeld tot 14 jaar gevangenisstraf voor het doden van een Jezidi-meisje en het maken van haar tot slaaf

Een Duitse vrouw is veroordeeld tot 14 jaar gevangenisstraf voor het doden van een Jezidi-meisje en het maken van haar tot slaaf. De vrouw, die als IS-strijder naar Syrië ging, werd veroordeeld voor het misbruiken van een minderjarig meisje.

Het Jezidi-meisje, dat slechts 12 jaar oud was, werd door de Duitse vrouw gedwongen om haar als slaaf te dienen. Het meisje werd gedwongen om de vrouw te bedienen en te koken. Ook werd het meisje gedwongen om deel te nemen aan religieuze rituelen.

De Duitse vrouw werd veroordeeld voor het misbruiken van het meisje en het doden van het meisje. De rechtbank in Hamburg oordeelde dat de vrouw schuldig was aan moord en mishandeling. Daarom werd ze veroordeeld tot 14 jaar gevangenisstraf.

Het Jezidi-meisje was een van de vele slachtoffers van de terreurcampagne van IS. Veel Jezidi’s zijn slachtoffer geworden van de terreurorganisatie. De Duitse vrouw is niet de enige die veroordeeld is voor het misbruiken van Jezidi-meisjes. Er zijn meer mensen veroordeeld voor soortgelijke misdaden.

Het veroordelen van de Duitse vrouw is een belangrijke stap in de strijd tegen terrorisme. Het is belangrijk dat mensen die betrokken zijn bij dergelijke misdaden worden gestraft. Het is ook belangrijk dat slachtoffers van terrorisme worden geholpen en dat hun rechten worden gerespecteerd.