Paul de Leeuw en Valerio Zeno presenteren nieuwe zaterdagshow bij NPO

Paul de Leeuw en Valerio Zeno zijn twee bekende Nederlandse presentatoren die samen een nieuwe zaterdagshow gaan presenteren bij de NPO. De show, genaamd ‘De Leeuw & Zeno Show’, zal elke zaterdagavond worden uitgezonden op NPO 1.

De show zal bestaan uit verschillende onderdelen, waaronder muziek, sketches, interviews en spelletjes. Ook zullen er verschillende gasten uitgenodigd worden om deel te nemen aan de show.

Paul de Leeuw is al jaren een bekende naam in de Nederlandse televisiewereld. Hij heeft al veel verschillende programma’s gepresenteerd, waaronder ‘De Paul de Leeuw Show’, ‘De Wereld Draait Door’ en ‘Het Klokhuis’. Valerio Zeno is ook een bekende presentator, die onder andere bekend is van het programma ‘Koffietijd’.

De Leeuw & Zeno Show belooft een leuke show te worden, met veel humor en entertainment. Het is een goede manier om het weekend af te sluiten en ervoor te zorgen dat iedereen een leuke avond heeft. De show zal elke zaterdagavond om 20:30 uur worden uitgezonden op NPO 1.