PSV-trainer Bosz ontkent extra risico's tegen Rangers: 'Dat is onzin'

PSV-trainer Bosz ontkent extra risico’s tegen Rangers: ‘Dat is onzin’

PSV-trainer Peter Bosz heeft ontkend dat er extra risico’s zijn voor de wedstrijd tegen Rangers. De wedstrijd, die plaatsvindt op dinsdagavond in de Europa League, is een belangrijke wedstrijd voor PSV. Bosz zei: “De geruchten dat er extra risico’s zijn, zijn onzin. We gaan gewoon onze normale wedstrijd spelen.”

De wedstrijd tegen Rangers is een belangrijke wedstrijd voor PSV omdat het de laatste wedstrijd van de groepsfase is. Als PSV wint, zal het zich kwalificeren voor de volgende ronde van de Europa League. Bosz zei dat hij niet bang is voor Rangers en dat hij er klaar voor is. “We gaan er alles aan doen om te winnen,” zei hij.

Bosz benadrukte ook dat er geen extra risico’s zijn voor de wedstrijd. Hij zei dat de spelers goed voorbereid zijn en dat ze klaar zijn om hun beste te geven. “We hebben hard gewerkt om ons voor te bereiden op deze wedstrijd,” zei hij. “We zijn er klaar voor en we gaan er alles aan doen om te winnen.”

Bosz benadrukte ook dat de spelers goed op elkaar ingespeeld zijn en dat ze als team sterk staan. “We hebben een goede teamgeest,” zei hij. “We weten wat we moeten doen om te winnen en we gaan er alles aan doen om onze doelstellingen te bereiken.”

Kortom, PSV-trainer Peter Bosz heeft ontkend dat er extra risico’s zijn voor de wedstrijd tegen Rangers. Hij benadrukte ook dat de spelers goed voorbereid zijn en dat ze klaar zijn om hun beste te geven. Hij is ervan overtuigd dat PSV de wedstrijd kan winnen als ze als team sterk staan en hun doelstellingen bereiken.