Onana opnieuw opgeroepen voor Kameroen na eerdere ruzie met bondscoach

André Onana is opnieuw opgeroepen voor het nationale voetbalteam van Kameroen. Deze oproep volgt na een ruzie tussen de doelman en bondscoach Clarence Seedorf. Onana had eerder deelgenomen aan een training met het Kameroense team, maar werd vervolgens niet opgenomen in de selectie voor de Afrika Cup.

De ruzie tussen Onana en Seedorf begon toen de bondscoach de doelman uit de selectie voor de Afrika Cup zette. Onana was het hier niet mee eens en verklaarde dat hij niet langer bij het team wilde blijven als hij niet in de selectie zou staan. Na een aantal gesprekken tussen Onana en Seedorf is er nu een akkoord bereikt waardoor Onana opnieuw bij het team kan aansluiten.

Het is goed nieuws voor Kameroen dat Onana weer bij het team is. Onana is een van de beste doelmannen van Afrika en zijn ervaring en kennis zal het Kameroense team helpen om betere resultaten te behalen. Het is ook belangrijk dat Onana en Seedorf hun verschillen hebben opgelost, zodat er een goede sfeer in het team kan heersen.

Het Kameroense team is momenteel bezig met de voorbereidingen voor de Afrika Cup, die in juni plaatsvindt. Met Onana in de selectie is Kameroen er klaar voor om een goede prestatie neer te zetten.