Veiling van meer dan veertienhonderd iconische Hollywooditems

Veilinghuis Profiles in History heeft onlangs een veiling gehouden van meer dan veertienhonderd iconische Hollywooditems. De veiling omvatte een aantal memorabilia uit de geschiedenis van de filmindustrie, waaronder kostuums, scripts, documenten en foto’s.

De veiling begon met een aantal kostuums uit bekende films zoals The Wizard of Oz, Star Wars en The Godfather. Er waren ook kostuums uit minder bekende films zoals The Man Who Knew Too Much en The Great Race. Er werden ook scripts verkocht, waaronder het originele script van The Godfather.

Daarnaast werden er ook documenten verkocht, waaronder een origineel contract van Marlon Brando voor zijn rol in The Godfather. Er waren ook verschillende foto’s van beroemde filmsterren zoals Marilyn Monroe, Humphrey Bogart en James Dean.

De veiling trok veel belangstelling van verzamelaars en filmliefhebbers. Er waren veel biedingen op de items en de opbrengst was hoger dan verwacht. De meeste items werden verkocht voor duizenden dollars.

De veiling was een grote hit en het is duidelijk dat er nog steeds veel interesse is in iconische Hollywooditems. Veilinghuis Profiles in History heeft een geweldige collectie verzameld en heeft laten zien dat er nog steeds veel liefhebbers zijn van memorabilia uit de filmindustrie.