Dennis Rodman laat naast gezicht van zijn vriendin ook een tatoeage op zijn bil zetten

Dennis Rodman is een bekende Amerikaanse basketbalspeler die bekend staat om zijn opvallende kapsels en tattoos. Nu heeft hij een nieuwe tatoeage laten zetten, maar deze keer op een heel bijzondere plek. Dennis heeft namelijk een tatoeage van het gezicht van zijn vriendin laten zetten op zijn bil.

Het is niet de eerste keer dat Dennis een tatoeage laat zetten. Hij heeft al verschillende tattoos op zijn armen en benen, maar deze keer is het anders. De tatoeage van het gezicht van zijn vriendin is een bijzonder gebaar van liefde en toewijding.

Dennis heeft de tatoeage laten zetten door een bekende tatoeƫerder in Los Angeles. De tatoeage is gemaakt met de beste kwaliteit inkt en heeft een perfecte afwerking. Het gezicht van zijn vriendin is duidelijk herkenbaar en de details zijn prachtig.

Het is niet de eerste keer dat Dennis een gebaar van liefde maakt naar zijn vriendin. Hij heeft al eerder een verlovingsring gekocht en verschillende reizen gemaakt om bij haar te zijn. De tatoeage is een bijzonder gebaar dat laat zien hoeveel Dennis van haar houdt.

Dennis Rodman laat met deze tatoeage op zijn bil zien dat hij zijn liefde voor zijn vriendin wil laten blijven bestaan. Het is een bijzonder gebaar dat laat zien hoeveel hij van haar houdt.