Man doodgeschoten bij schietpartij in Den Haag, schutter is voortvluchtig

Afgelopen nacht is er in Den Haag een schietpartij geweest waarbij een man is doodgeschoten. De politie is ter plaatse gegaan en heeft de omgeving afgezet om te onderzoeken wat er precies gebeurd is.

De politie heeft bevestigd dat de man die is doodgeschoten een lokale bewoner is. Er zijn geen andere slachtoffers gemeld, maar de politie heeft wel aangegeven dat er meerdere schoten zijn gelost.

De schutter is voortvluchtig en de politie doet momenteel onderzoek naar de identiteit van de schutter. Ze hebben ook een oproep gedaan aan getuigen om informatie te delen met de politie.

De politie heeft ook aangegeven dat er geen aanwijzingen zijn dat de schietpartij een terroristisch motief had. Ze hebben ook gezegd dat er geen verband is met andere recente schietpartijen in Den Haag.

De politie heeft gevraagd dat mensen die informatie hebben over de schutter contact opnemen met de politie. Ze hebben ook gevraagd dat mensen die in de buurt waren toen de schietpartij plaatsvond, contact opnemen met de politie.

Het is een tragisch incident en de politie doet er alles aan om de schutter te vinden en te vervolgen. We hopen dat ze snel succes zullen hebben in hun onderzoek en dat de schutter wordt gestraft voor zijn misdaad.