Jong PSV en Jong AZ winnen eerste wedstrijd in subtop Keuken Kampioen Divisie

Jong PSV en Jong AZ hebben de eerste wedstrijd in de subtop van de Keuken Kampioen Divisie gewonnen. Beide ploegen wonnen hun wedstrijd met 2-1. Jong PSV won van Jong FC Utrecht, terwijl Jong AZ de overwinning boekte tegen Jong Sparta Rotterdam.

De subtop van de Keuken Kampioen Divisie is een competitie voor de beste jeugdteams in Nederland. De teams spelen tegen elkaar om punten te verdienen en de beste ploegen zullen uiteindelijk promotie naar de Eredivisie krijgen.

Jong PSV begon sterk aan de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Ze namen al snel de leiding door een doelpunt van Jafar Arias. In de tweede helft kwam Jong FC Utrecht terug in de wedstrijd door een doelpunt van Jari Schuurman. Maar in de laatste minuut scoorde PSV het winnende doelpunt door een goal van Kjell Scherpen.

Jong AZ begon ook sterk aan hun wedstrijd tegen Jong Sparta Rotterdam. Ze namen al snel de leiding door een doelpunt van Myron Boadu. In de tweede helft kwam Sparta terug in de wedstrijd door een doelpunt van Jari Schuurman. Maar AZ scoorde uiteindelijk het winnende doelpunt door een goal van Calvin Stengs.

Met deze overwinningen hebben Jong PSV en Jong AZ een goede start gemaakt in de subtop van de Keuken Kampioen Divisie. Beide ploegen hopen dat ze hun goede vorm kunnen vasthouden en zo promotie naar de Eredivisie kunnen verdienen.