Dumfries leidt Inter naar overwinning, Memphis valt geblesseerd uit bij Atlético

Dumfries heeft Inter Milan naar een overwinning geleid in de Italiaanse competitie. De verdediger was een van de beste spelers op het veld en maakte een belangrijke bijdrage aan de overwinning. Hij was sterk in de verdediging en liet zien dat hij een grote aanwinst is voor Inter Milan.

De wedstrijd werd gespeeld tegen Atlético Madrid en Inter won met 2-1. Dumfries was een van de belangrijkste spelers voor Inter en hij maakte een belangrijke goal in de tweede helft.

Helaas was er ook slecht nieuws voor Atlético Madrid. Memphis Depay, hun aanvaller, viel geblesseerd uit in de tweede helft. Hij liep een knieblessure op en moest worden vervangen. Het is nog onduidelijk hoe ernstig de blessure is, maar het lijkt erop dat hij enige tijd uit de roulatie zal zijn.

Het was een moeilijke wedstrijd voor beide teams, maar uiteindelijk was het Dumfries die Inter naar de overwinning leidde. Het was een goede prestatie van hem en hij heeft laten zien dat hij een waardevolle speler is voor Inter Milan.