Wesley Sneijder in gesprek met Ajax over mogelijke terugkeer

Wesley Sneijder in gesprek met Ajax over mogelijke terugkeer

Wesley Sneijder heeft een gesprek gevoerd met Ajax over een mogelijke terugkeer bij de club. De 36-jarige voetballer, die in augustus zijn contract bij Al-Gharafa in Qatar beëindigde, heeft een lange en succesvolle carrière achter de rug.

Sneijder begon zijn carrière bij Ajax in 2002 en speelde daar tot 2007. Hij won onder andere twee keer de KNVB Beker en twee keer de Johan Cruijff Schaal. Daarnaast was hij ook een van de sterspelers van het Nederlands elftal dat in 2010 de wereldbeker finale haalde.

Na zijn vertrek bij Ajax speelde Sneijder voor clubs als Real Madrid, Inter Milan en Galatasaray. In Qatar speelde hij voor Al-Gharafa, waar hij twee jaar speelde.

Het gesprek tussen Sneijder en Ajax is nog niet afgerond, maar er wordt gezegd dat de club geïnteresseerd is in een terugkeer van de middenvelder. Als hij terugkeert naar Ajax, zou hij een belangrijke rol kunnen spelen in het opleiden van jonge spelers.

Het is nog niet duidelijk of Sneijder terugkeert naar Ajax, maar als hij dat doet, zou het een grote stap vooruit zijn voor de club. Het zou een kans zijn om een van de beste spelers uit de geschiedenis van de club terug te halen en te laten zien dat Ajax nog steeds een van de beste clubs in Nederland is.