Florence Welch annuleert Lowlands-optreden voor levensreddende operatie

De Britse zangeres Florence Welch heeft haar optreden op het Lowlands-festival afgelast. De zangeres moest een levensreddende operatie ondergaan en heeft daarom besloten om haar optreden te annuleren.

Florence Welch is de zangeres van de band Florence + The Machine. De band stond gepland om op het Lowlands-festival in Biddinghuizen te spelen, maar de zangeres heeft helaas moeten afzeggen. In een verklaring op social media liet ze weten dat ze een levensreddende operatie moest ondergaan en daarom haar optreden moest annuleren.

De fans van Florence + The Machine waren erg teleurgesteld dat de zangeres niet op het festival kon optreden. De organisatie van het festival heeft laten weten dat ze de situatie begrijpen en dat ze hopen dat Florence Welch snel herstelt.

Hoewel de fans teleurgesteld waren, waren ze ook blij dat de zangeres een levensreddende operatie kon ondergaan. Er is nog geen informatie vrijgegeven over wat voor operatie Florence Welch heeft ondergaan, maar er wordt verwacht dat de zangeres snel herstelt.

Het is altijd jammer als een artiest moet afzeggen voor een optreden, maar in dit geval is het belangrijkste dat Florence Welch herstelt van haar operatie. We wensen haar veel sterkte en een spoedig herstel.