Feyenoord met Trauner en Minteh op zoek naar eerste zege tegen Almere City

Feyenoord met Trauner en Minteh op zoek naar eerste zege tegen Almere City

Feyenoord is op zoek naar hun eerste zege tegen Almere City in de Eredivisie. De Rotterdammers hebben twee keer eerder tegen de ploeg uit Flevoland gespeeld, maar beide keren werd het een gelijkspel. Om deze keer de overwinning binnen te halen, heeft Feyenoord twee nieuwe spelers aangetrokken: Trauner en Minteh.

Trauner is een Oostenrijkse middenvelder die afgelopen zomer bij Feyenoord kwam. Hij heeft al een aantal goede prestaties laten zien in de Eredivisie en is een belangrijke speler voor Feyenoord. Minteh is een Senegalese verdediger die ook afgelopen zomer bij Feyenoord kwam. Hij heeft al een aantal goede prestaties laten zien in de Eredivisie en is ook een belangrijke speler voor Feyenoord.

De twee nieuwe spelers zullen Feyenoord helpen om hun eerste zege tegen Almere City te behalen. Ze zullen hun ervaring en kwaliteiten gebruiken om de ploeg te helpen om de overwinning binnen te halen. Met deze twee spelers in de ploeg lijkt Feyenoord klaar om hun eerste zege tegen Almere City te behalen.