Nienke Plas, dochter van, moet opnieuw een hartoperatie ondergaan

Nienke Plas, dochter van, moet opnieuw een hartoperatie ondergaan

Nienke Plas, de dochter van de Nederlandse televisiepresentator Jeroen Plas, moet opnieuw een hartoperatie ondergaan. Nienke is al vier jaar oud en heeft al eerder een hartoperatie gehad.

Nienke heeft een zeldzame aandoening genaamd Tetralogie van Fallot. Deze aandoening veroorzaakt een verminderde bloedtoevoer naar het hart, wat kan leiden tot een verminderde bloeddruk en andere complicaties.

De familie Plas heeft bekendgemaakt dat Nienke opnieuw een hartoperatie moet ondergaan. De operatie zal plaatsvinden in het Erasmus MC in Rotterdam. De artsen zullen proberen de bloedstroom naar het hart te verbeteren door middel van een openhartoperatie.

De familie Plas is erg dankbaar voor de steun die ze hebben gekregen vanuit de Nederlandse gemeenschap. Ze hebben veel steun gekregen vanuit de media en vanuit hun familie en vrienden.

Nienke is een sterke meid en de familie Plas is er zeker van dat ze de operatie goed zal doorstaan. Ze hopen dat Nienke na de operatie weer gezond en sterk zal zijn.

De familie Plas vraagt iedereen om voor Nienke te bidden en om positieve energie te sturen. Ze zijn dankbaar voor alle steun die ze hebben gekregen en hopen dat Nienke snel weer gezond en sterk zal zijn.