Sifan Hassan verovert zilver op WK zonder te geloven in magie

Sifan Hassan heeft op het WK atletiek in Doha een verrassende prestatie geleverd. Ze won zilver op de 1.500 meter, ondanks dat ze niet in magie gelooft.

Hassan is een Nederlandse atlete die al jarenlang hard traint om haar doelen te bereiken. Ze gelooft niet in magie, maar wel in hard werken. Ze heeft veel respect voor de natuur en de kracht van het menselijk lichaam.

Hassan is een van de beste atletes ter wereld. Ze heeft al veel grote wedstrijden gewonnen, waaronder de Europese kampioenschappen in Berlijn en de Diamond League-finale in Brussel.

Op het WK in Doha was Hassan de favoriet voor de 1.500 meter. Ze had een goede start en kwam als tweede over de finish. Ze versloeg haar concurrenten met meer dan twee seconden en won zo het zilver.

Hassan heeft bewezen dat je ook zonder magie grote prestaties kunt leveren. Ze is een inspiratie voor veel mensen die hard werken om hun doelen te bereiken. Haar prestatie op het WK is een bewijs dat hard werken beloond wordt.