Hartono mislukt in laatste kwalificatieronde voor US Open

Hartono, de Indonesische tennisser, heeft de laatste kwalificatieronde voor de US Open niet gehaald. Hij verloor de partij tegen de Amerikaanse tennisser Reilly Opelka met 6-4, 6-4.

Hartono had zich als eerste Indonesiƫr ooit gekwalificeerd voor de kwalificatieronde van de US Open. Hij was de enige speler uit zijn land die deelnam aan het toernooi. Hartono had al een aantal goede prestaties geleverd in andere toernooien, waaronder het ATP Challenger Tour-toernooi in Bangkok.

Hoewel Hartono de kwalificatieronde niet heeft gehaald, is hij nog steeds trots op zijn prestaties. Hij heeft laten zien dat hij een goede speler is en dat hij in staat is om te concurreren met de beste tennissers ter wereld.

Hartono heeft laten zien dat hij een grote toekomst heeft in de tennissport. Hij heeft al bewezen dat hij een goede speler is en dat hij in staat is om te concurreren met de beste tennissers ter wereld. We hopen dat hij in de toekomst meer successen zal boeken en dat hij zichzelf nog verder kan verbeteren.